Ibu mengidam

hello nak tanya, kalau ibu mengidam sstu tapi suami x layan dan bfikir kalau si istri saja je nak makan, mcmna ye? sy dh tahan lama tggu benda tu makan tp xboleh lg nak nangis 😞

7 Các câu trả lời

ank 1st ke dear? sy 2 ank sblm ni x mngidam...cuma byk makann yg sy x lalu nk mkn... mai yg ketiga ni kadang² tu ada rasa nk mkn sesuatu...kalau blh tahan smpai husband blk keja mmg sy tunggu husband balik baru belikan...slalunya mmg dia akan cari smpai dpt... tp kalau ada masa sy x tahan sgt... sy order foodpanda je ataupun ajak mak pi kluaq makan..😅 pelik sgt kandungan kali ni... byk kali jgk la yg x dpt tunggu husband balik keja mmg cari sndiri sbb bila mai nk mkn sesuatu tu...apa yg masak kat rumah masa tu mmg x lalu nk mkn... kalau masa terasa tu dh nk dekat husband balik keja mmg pesan kat dia ja...tp kalau dri pg atau tgh hari dh rasa mmg kena cari cepat²..😅

peristiwa tadi ,pukul 6.40 tiba2 terasa nak2 sgt lah makan goreng pisang, suruh suami cari jugak. tapi dah tutup ,Dan Ada mmg xniaga jumaat, menangis lah kecewa sgt2, last Cuba xnk meroyan sgt ,suruh jugak suami Beli pisang Muda ,konon nk goreng malam ni ,tapi xbuat jugak xlalu , haaa esok nk Beli 10 ringgit 🤣

better beli sendiri.. sy masa nak mengidam sgt.. beritahu suami je nak jln beli mkanan.. ,sy kecian dgn suami dri pgi hingga ke ptg krja.. jadi sy xnak sshkan suami🤭.. lgi stu bgus mommy da duit sendiri.. bleh mkn beli apa yg kta nak mengidamkan tu

kalau awak ada duit sendiri, better awak beli la dari tunggu mcm tuh, kesian awak n baby. maybe dia ingat ssaja padahal kalau mgidam ni ,bukan bole. mmg bole sampai rasa nges sbb kcewa tak dpt.

6mo trước

itulh yg sy rsa skg😞

kalau takde duit, cuba crita dkt family atau kawan kawan. mana tahu family atau kawan kawan murah hati nak belanja :)

sy mudah je. kalau mtk dgn husb dan dia buat x tahu je sy p je cri sdri. mkn sorok² blkg dia.

heiiiii. asal suami awak cmtu??? kesian awak.

6mo trước

kena minta siapa2 yg closed dgn dia myb mak mertua ke kakak ke siapa2 yg tahu menahu psl mengidam ibu ngandung.