Tendangan Baby

Ada tak diantara mommy sini yang baby dia tak tendang waktu siang? Malam dia tendang tapi 2-4 pagi Saya risau sebab beberapa hari lepas dia ada je tendang siang. Aktif kalau kita pasangkan ayat Quran ke apa Dah 2 hari pasangkan ayat Quran diam je 😅

1 Trả lời

klau belum reach 28 weeks, normal je ade hari rasa baby gerak ade hari x. if masa dah 28 weeks x cukup 10 gerakan before 9 mlm, baru perlu risau n kena trus ke hosp