Tak boleh minum air putih

Ada tak cara lain untuk kekal hydrate. Saya ni tengok air putih pon muntah, belum minum lagi. Mulut pecah pecah dah. Nak minum air manis selalu takut kencing manis pulak. Help first time mom here 🥹

6 Các câu trả lời

Samaaaaa! Sy kalau minum air masak bila masuk tekak rasa berlendir je mcm minum susu basi 😂 Air masam mcm sunquick ke apa sama jgk tak boleh telan, rasa kelat pahit. Any suggestion tak? Kuat sgt manis kang takut kena gdm je

Minum air susu coklat . Saya pun macam tu masa anak kedua . Mmg takbole minum air putih , minum air susu coklat . Baru okay .

try minum air kelapa sis. tanpa ais and gula . InsyaAllah. Saya pun macam tu juga, minum sikit2.

1y trước

air kelapa xde mslh pn dgn bumil. jgn melantak sudah.. klu takut², doa je minta Allah lindung..

samaaa 😭 saya pun takboleh tengok air putih

air suam perah lemon/limau.

air safron , air madu ..

1y trước

Air safron tu kena letak dalam air putih kosong kan?