Ada tak bakal mommy yang sama?

Ada tak bakal mommy yang sama macam saya last period bulan 12 tahun lepas. Kiranya bulan 1 missed period. Pergi cek kandungan doc kata tak nampak lagi kantung. Adakah ia normal? First pregnancy.. Kalau ikutkan apps masuk 7week..

1 Trả lời

normal. saya dulu kalau ikut tarikh last period ,10 weeks. masa scan, tak nampak kantung. repeat scan lps 2 minggu baru nampak kantung dan heartbeat baby. rupanya baru 6 weeks ikut tarikh scan,.. sy pula jenis period x teratur.

5y trước

Ohh ye ke. Alhamdulillah kalau normal. Terima kasih sis atas komen 🤗