bayi duduk awal

Ada tak anak ibu sini umur sebulan tapi xmau dibaringkan. Gendung pun xmau posisi baring. Dia mau duduk saja. Fyi, leher dia sdh agak kuat utk tampung kepala dia menegak. Kalau baring mmg dia akan menangis. Ada satu kli tu di klinik, sorg makcik tu tegur sbb nmpk dia msh awal lg utk belajar duduk. Trus dia cakap 'kalau anak awal duduk nnti dahi jendul' ?

1 Trả lời

Tulang belakang masih belum kuat... Kalau sebulan tu dia lebih bonding Dengan ibu nya. M