Denyutan Nadi.

Ada tak 1st mummy dekat sini denyutan nadi lebih dari 100? terjadi lepas kandungan masuk 6bulan. macam mana nak buat ye saya jadi takut pulak.

2 Các câu trả lời

hai mommy. rujuk artikel ni https://my.theasianparent.com/kadar-denyutan-nadi-normal-ibu-mengandung/web-view saya pernah ada masalah svt jadi sometimes bp sy tinggi dan pulse rate saya memang jadi lebih 100 dan bila jadi macam ni doktor KK akan buat surat refer cardiologist hospital. dapatkan penjelasan daripada doktor ye