Milk booster

Ada suggest pape x untuk byk kn susu . baby first , xthu ad susu ke x nnt . klu bole na kasi susu bdn masa dlm pantang #1stimemom #advicepls #bantusharing #ingintahu .

1 Trả lời

Please just eat healthy, and drink lot of milk/water. Follow suggestion piramid makanan kkm. takda cara shortcut lain selain mom sendiri kena makan secukupnya utk produce susu. Tolong research sama ada pantang tu fakta or mitos. Tak semua pantang bagus untuk badan. Baca ni ya. http://www.myhealth.gov.my/pemakanan-semasa-berpantang/ -pesanan dari dietician