Berhenti menyusu

Ada spa2 tahu mcm mana nak stop breastfeed baby 1 thn 2 bln ..sbb tak lama lagi saya akan mula bekerja setelah setahun lebih tidak bekerja..anak x nk langsung minum susu formula dan anak saya direct feed. Untuk mengepam saya x pasti cukup ataupun tidak kerana saya hanya menyusu sebelah saja breast saja. Sebelah lagi dh lama tidak kluar susu. mohon bantu saya

2 Các câu trả lời

tk apa puan. cube puan pam dlu dari sekarang dn , simpan freeze , utk baby pulak , cuba puan selang seli kan dgn breastfeed dgn bgi minum dlm botol tpi bgi susu ibu la , maybe anak tk biasa dgn susu formula sbb da lama biasa dgn susu ibu , cube bgi susu ibu dlm botol pasti kan suam dn jngn panas n sejuk sngt