tips..HB,Gula

Ada siapa2 mcm saya ke,.HB saya rendah gula saya tnggi..mcm mn nak kawal dua2 nya..klu saya makan lbih utk HB gula saya pula tnggi..Klu saya kawal makanan saya utk kencing manis HB saya pula turun.. #firstbaby #baby29w. #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

Untuk hb puan boleh cuba makan vita lea dari shaklee dan utk gula puan boleh cuba b complex dari shaklee... b complex menukarkan gula kepda tenaga utk badan kita... berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee