Hb low

Ada siapa tahu macam mana nak naikkan hb sebab masa mula buka buku 11.5 naik 11.8 pastu turun 10.8 then turun lagi tinggai 10.0. sekarang hb 10.8 tapi nurse cakap kena bagi naik 11.0 something sebelum 36weeks. now sy 31weeks. anybody can help me ?

32 Các câu trả lời

cuba makan maltofer. 2 biji sehari. pg 1 mlm 1. elakkan caffein. makan jambu batu, hati ayam.

Makan iberet dgn jus oren, saya pon kadang2 makan kadang2 x, setiap kali cek hb msti atas 12

sy pun penah turun smpai 10..sy cuma makan kurma n jambu batu je..next checkup dah naik 12..

makan jambu batu sebiji stiap hari.. and bnykkn mnum air kosong untk elakkan sembelit

Pergi farmasi beli maltofer. At the same time bli buah jmbu batu. Mkn

Makan jambu batu. Hari2 pn xpe. Mmg boleh naik HB. Hehe

makan iberet sis..i makan tu hb selalu 12++

Mkn jmbu batu.....buah delima o jus delima

Ambil supplement hematinic ia membantu..

makan jambu batu before peegi checkup.