Help! Bintik hitam pada kulit baby

Ada siapa siapa mommy sini yang babynya 3 bulan ada bintik bintik hitam macam ni pada kulit belakang? Macam blackhead pada bulu badan yang halus. Tapi tak pasti apa tu. And walaupun cuci dengan sabun atau apply some baby oil on it then rinse pun tak boleh keluar..

Help! Bintik hitam pada kulit baby
2 Các câu trả lời

better puan bwk ank puan jumpa doc pakar kanak2 tuk dptkn rawatan.mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin