34weeks first baby nervous

Hi ada siapa due bulan 8 ni i due 21/8 now dah rasa takut2 gementar first baby.. doa kan smua nya.. i pun doa kan first time mommy out there and experience mommy pls share pengalaman anda.. thank u.. 💕#advicepls #pregnancy #firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

56 Các câu trả lời

saya 29/8 nervous juga ni 😅

2y trước

Sama 29/8. Tapi doc scan minggu ni, baby getting ready dah kat laluan for normal delivery. Doc kata its going to be an early or mid August baby. Terus lelaju prepare brg. Nervousnyaaa 🥰

Saya 15/8 nervous xsabar semua ada 😂 anak ketiga . Dah 10tahun berehat .

25/8 due makin berdebar😅 semoga allah permudahkan kita bersalin aaminn

tarikh due kita sama❤️.. semoga kita dipermudahkan utk bersalin

haii..saya 20/8..debor jgak laa..tapi buat rilek² jew😅

Saya due 20/8. Rasa takut tp lebih kepada excited hehe.

16/08 anak ke6 ..perasaan nervous Dan takut ttp ada😅

saya 13 Ogos😅baby no5 tapi tetap dup dap jantung

Saya due 18/8 ni. First baby jugak. Nervous gile.

Sy 20/8 ni . Nervous dah duk fikir ni 😅😅