34weeks first baby nervous

Hi ada siapa due bulan 8 ni i due 21/8 now dah rasa takut2 gementar first baby.. doa kan smua nya.. i pun doa kan first time mommy out there and experience mommy pls share pengalaman anda.. thank u.. 💕#advicepls #pregnancy #firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

56 Các câu trả lời

kita pun 21/8/22 ... mcm2 fikir semoga dipermudahkan segala urusan kita bersalin kelak ... ☺️... berdebar2, takut, overthinking... semua bercampur aduk laa .. 🤣😂

sy due 7/9 ..32weeks .. bila baby tendang kuat sangat aktif ..selalu mengeras .. macam2 fikir .. rasa takut .. nervouss 🥺 semoga dipermudahkan bersalin

omg due kita sama sis 21/8!!! and i pon 1st baby ya allah sangat2 nervous bila fikir nak hadap bersalin nnti 😭 semoga kita semua berjaya berjuang hehe

sy pun baby first sekarang dah 36 week.. due 15/8 ni.. nervous nyaa... risau weyhh.. duk Google semua benda nak kena belajar semua sendiri.. hmm..

same month !! due date 25/8, risauuuu takuttt excitedd semua ada. first baby jugaa 🥰🎉 semoga dipermudah semua urusan kita semuaaa

2y trước

samaaa 😂😂😂

Sama la. Saya 14/8 .. Perut dah kebawah.. Rosau jugak ni.. Tetibe pulak 2 hari dah flu . Rasa nak demam.. Harap semua nya okay. Baby aktif je..

sy bln 9 .. tu pun dh nervous.. bkn ank 1st puls tu, cuma jarak 5y dh.. org kata bersalin dekat x rasa sgt.. hmm ntahlh erkk..

Due date kita sama. First baby jugak. Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti & selamat melahirkan baby 🥰

sy due 28/8. hari ni genap 34 weeks. harap semua urusan kita semua dipermudahkan. nervous, excited semua ada.

Sy 23/8.. mix feeling 🥶🥶🥶 tak sabar pun ada ni😅😂 brg mommy blm packing lg, baby pnya dah siap😂

2y trước

Haha..confident kan sis..still lenggang kangkung lg tak packing2 brg mommy haha..tahap malas skrg ni..adui, tak boleh bawak bincang🤣