Jus Mamariam

Ada sesiapa yg pnh minum jus mamariam x sebelum pregnant n selepas gugur?.. Jus ni ok ke minum selepas gugur?.. Blh bg rate x utk jus ni sesape yg pnh minum.. ?

6 Các câu trả lời

ikot pada badan. tuk saya takde perubahan apa2. maybe saya baru consume 4 botol je. maybe kena lebih baru nampak perubahan..ada orang minom sebotol pon nmpk perubahan

sy minum jus mamarian after gugur. Gugur bulan 2, bulan 3 lekat. 2 minggu je consume, igt nak baiki period, sekali lekat. sekarang 39weeks

X pernah cuba sb dlu sjrah mak ayh ada kcing mnis.takut amik jus ada gula pula dlm drh hu.klu bli myk.klpa.dara tu ada la..

sy gugur bulan 7 tahun lepas . consume jus mamariam 3 botol terus lekat . sekarang dah 15 weeks . hb pun cantik

saya minum semasa pregnant...HB pn cantik...tak ada sembelit sepanjang mengandung...kuning anak pn di tahap biase

3y trước

ok² tq.. nnt ingat nk cuba la, sbb da berap kli hb asyk drop je.. mkn mcm² dah 😔

saya tgh minum,mmng sangat bgus..sya start minum lepas gugur dua bulan,bln ketiga trus jdi pregnant

5y trước

pas abis darah gugur