Sunat bayi lelaki

Ada sesiapa yg ada pengalaman sunat kan bayi lelaki guna teknik clamp? Anak sy dh seminggu sunat tapi clamp belum tertanggal.

9 Các câu trả lời

Anak saya ritu 10 hari gak baru tanggal clamp tu.. yang sorg terpaksa buka awal sebab nanah kat kawasan clamp tu.. slow² sis.. cuci ngan ubat yg doctor bagi tu.. pastikan kawasan luka kering sentiasa ya.. mandi biarkan air mengalir ke kawasan clamp tu ya.. sakit tapi lama² x rasa apa dah..

5y trước

Sakit kejap je lama² okay

Awk sunat baby bape bulan. Sy plan nk sunat kan msa baby gak, sbb tgk si abg ni (9thn) mcm seriau je nk jaga bila dh bsr2, ragam pn mcm2 😂😂😂😂

5y trước

Masa 3bulan setengah. Klu nk buat better buat lagi awal. Buat plastibell. Sy serik buat smart klamp. Hoho.

Clamp bukan doktor ke y kena buka. Kalau lepas doktor buka x tertertangal lagi kena berendam dalam air suam

5y trước

Kalau tak tanggal tu rendam jap dalam air suam. Nanti lama tertanggal

Berapa lama nak surut bengkak tu? Anak saya sunat klamp dah hari keenam masih bengkak.

wah, bagusnya sunat awal..anak sy belum tunggu besar sikit la sekrg 2 yers tak reti duk diam

5y trước

Dh besar tu klu 2tahun. Ni baby belum meniarap. Terlentang je.

Kena pergi klinik blk utk doc bukakan.... Ank sy hari ke 5 g semula ke klinik utk buka

5y trước

Sy pakai smart clamp. Ngam2 lepas seminggu pulak baru tercabut. Hehe. Lambat kering.

Anak buah baru sunat.. Umo darjah 2 kot.. Lpa bukak clamp jd mcm gelembung.. Bengkak..

2y trước

Berapa lama nak surut. Anak saya hari keenam masih bengkak gelembung.

Refer blk Kat klinik yg sunat kan tu..

5y trước

Selaluye doc yg buat

Rasanya clamp kne bukak sndri.. ank sy sunat xde guna clamp.. cepat baik

5y trước

Haa tulah rasa kena bukak sendiri.. suami pon ckp mcm tu