Gender Test

Ada sesiapa yang pernah guna alat ni tak? Excited nk tahu gender so kita try dan hasilnya its girl ?. Percaya 50% je takot nanti salah pula ?. Kandungan baru 13 minggu ✌️

Gender Test
12 Các câu trả lời

Sy penah test jgk masa awal2 pregnant dulu. 2 test strips tu warna biru (boy), hrtu scan pon doc ckp boy..😊

5y trước

Wahh seronoknyaa. So boleh dipercayai jugakla kn. Harap2 result nanti sama la apa yg sy test 😍

Bru je tgk td d shopee dan review dia byk yg ckp sama dgn dorg scan...nak try pun sy bru 6w..

5y trước

oo yeke nama pe alat ni

Sy pernah coba, test kit tunjuk pink color, scan 20w hri tu pun perempuan.. 😁😁

5y trước

D shoppe

Ada jugak jual ye benda ni.. 😂 Nak kene beli ni, bila scan asik kepit je..

5y trước

Hehe sy pun tjumpa alat ni masa scroll fb. Beli di shopee RM8.

Sya tgk kat lazada mahal.rm30 lebih..shoppee jual berapa

5y trước

Rm8 rggit saya dapat free postage 😊

Kt mane nk dptkn alat tu...dn ape nama alat tu

5y trước

Kat farmasi x pasti ada ke x. Tp boleh try survey

Sis beli dekat mana ni?? Hahahha mcm best pulak

5y trước

Shopee sis. RM8 je. Search gender test kotak color hijau

Beli dekat mana tu? Namanya apa sis?nak try juga

5y trước

Shopee je. Try search gender test. Kotak dia color hijau

Pernah mcm saya..

Mana beli ni sis?

5y trước

Tq