Boleh jadi positif preggy ke

Salam..nak tanya, sy baru je keguguran 28/4... Lepas kering sy ada brsama suami...so hari ni saja2 test upt naik double line samar..sblum ni cek xde dah... Adakah hormon hcg yg kguguran lalu ataupun boleh preggy yg baru? #firstmom #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

Boleh jadi positif preggy ke
4 Các câu trả lời

lepas gugur check upt mmg akan naik sebab hcg masih ada . makin lama makin berkurang. cuba repeat next 2 weeks, makin samar2 atau makin terang.. kalau masih samar mungkin line naik cuma kerana residue hcg keguguran yg lalu.. saya dulu gugur.. then lepas habis darah nifas , tunggu next period cycle dtg then baru bersama dgn suami sebab doctor ckp bg masa utk rahim pulih.

1y trước

ok awak..doakan sy ya..moga sht selalu...terima kasih🥰

sy dlu samar mcm ni tp masih baru lg..awk jaga diri..insyaAllah ada rzki x ke mana

1y trước

terima kasih ye..aamiin..

Awak ada period ke lepas gugur tu?

1y trước

xda period..

sis cek upt lain

1y trước

ok baik