Ubat Iberer

Ada sesiapa tak pernah makan ubat tambah darah iberet rasa was-was nak makan sebab ahli farmasi ada bagi tahu klau alergik berhenti makan sbb sy ada g6pd

1 Trả lời

Tak pernah. Betul la tu pesanan pharmacist. Kalau tak sesuai, inform. Nanti doktor tukar ubat lain. Semua iron supplement ada effect. Antaranya mual, sembelit, muntah2, naik rashes. Macam saya tak boleh makan zincofer. Muntah2. Inform doktor, doktor tukar ubat lain. Saya dapat Iberet. Okay takde alahan apa2.