Bersalin di Hospital Ampang

Ada sesiapa tak , ada pengalaman bersalin di hospital Ampang? Okay tak bersalin di sana?

1 Trả lời

Sy 2014 n 2018. Yg 2014 takde misi langsung cuma doktor perempuan india seorang sbb sy mudah bersalin. Lps jahit sy tidur sejam dlm bilik tu. 😝 Suami teman sy dr contraction 4cm smpai bersalin. Yg kedua dh 10cm baru tolak masuk pastu ramai betul misi asyik kena marah je dgn doktor. Doktor melayu muda kan. 🤨 Yg ni suami xsempat teman lama. Kepala nk keluar baru dia masuk hahaha Tp overall okay je je. Anak2 sy semua kena tahan sbb sy ada gbs jd sy kena duduk nicu dgn baby. Selesa je alhamdulillah. Misi pn ok je.

8mo trước

Alhamdulillah, Semoga urusan bersalin saya nanti dipermudahkan Amin🤲 ingat nk kt hkl tapi ampang paling dekat dgn rumah. hee tu yang tanya tu okay ke tak