39w5d

Ada sesiapa tahu tak tips perbukaan CM lebih cepat selain berjalan .. saya air ketumban dah pecah tapi contraction masih main2 lagi ..

39w5d
47 Các câu trả lời

Hari tu saya macam tu. Air ketumban dh pecah tpi contraction tak rasa langsung. Pmbukaan pun slow. Banyakkan berjalan & makan.

Banyak berjalan sis! Ni insyaallah munjadi.. Anak 2nd sy x Dan smpai hospital sbb mlm tu dah bjln jauh..

Masa sakit awk teran sikit sis..jgn kuat sangat..buat ulang kali..InsyALLAH akan cepat buka

Duduk bersila, tapi tapak kaki bertemu tapak kaki. Macam org nak buat yoga tu. InsyaAllah cepat.

5y trước

Ohh bole cepat bersalin ya?

Sama. Dah 2hari dlm wad. Cm masih sama. Dah masuk ubat induce 2kali.. Sakitnya aduh

buat senaman cangkung.. sy buat tuu kerap, bukaan sy cepat jee progress

Bykkn brjalan...pusing wad ka...bg cpt buka..brdoa smoga puan dpermudahkan smua..

Baring mengahadap ke kiri sis..insha allah..akan cepat pmbukaan..

Embak jalan xpa penat sekali jk k baby insyaallah smua ok😊

Sis boleh buat ketuk ketampi dan jln itik..inshaAllah jln cepat buka