Molluscum Contagiosum

Ada sesiapa tahu tak nama ubat ape yg doktor tulis kat sini. Harini nak beli kat farmasi tpi tak berapa faham jadi tktahu nak rujuk kt siapa. Anak saya naik biji-2 kat badan & doktor beritahu ianya mcm dlm gambar (molluscum contagiosum) #siapaadapengalaman #harapbantu

Molluscum Contagiosum
4 Các câu trả lời

Ni ubat sapu sbb doktor tu tulis oitment.. Tp yg depan tu sy x pasti apa yg doktr tu tulis

3y trước

ouhh baik, trima kasih 😊

anak saya pun ada masalah ini...macam mana elakkan ini...saya rasa sedih sangat

sis tjuk ja kt staf fmsi kt c2..nti diowg yg crk

3y trước

Post reply imageGIF

tunjuk je kt staff farmasi