Buasir 3rd trimester

Ada sesiapa tahu mcm mana nk hilangkan buasir? Baru masuk 3rd trimester. Tiba2 buasir pulak😂#firstbaby #pregnancy #1stimemom #advicepls #theasianparent_my #bantusharing #bantusharing

2 Các câu trả lời

Normal je tu sis. Even tgh pantang pun buasir. Try mintak ubat dgn doc 😬 org kata sapu serbuk manjakani dkt buasir tuu

4y trước

🤗

buasir ke kak.. kena makan buah n susu selalu insyaallah okay hehe

4y trước

hahaha. aah ikin.. stress jugak ni.. sbb tak selesa. tq for the tips ikin. hehe