Poliklinik Az-Zaara Ampang

Ada sesiapa pernah buat detail scan di poliklinik Az-Zaara? Ok tak. Berbaloi tak kalau buat 5d scan?

30 Các câu trả lời

Klinik as salam dekat keramat pon murah..detail scan + 5D dalam rm190..lbih murah dr poliklinik azzahra.. Kalo sy detail scan the most important thing to do...5D tu mcm suka2 je...alang2 da murah kita grab aje pakej tu

4y trước

Harga terkini poliklinik azzahra ampang sy pergi RM140 utk details + 5D 😍

Poliklinik az zahra ni dekat Desa Permai, Ampang. Saya suka check kandungan dekat sini sebab diorang bagi explaination details sangat pasal anak dan jantinanya sekali. Happy sis dia scan gegurl, n keluar pun gegurl!

Terbaikk klinik diaa! Time buat detail scan, sono punya explanation mmg A++. Puas hati sgt. Berbaloi dgn harga. Nak murah, kena set appointment, caj dia tak sama setiap hari. Ada hari2 tertentu dia buat offer.

Kat KK bole je nak buat detail scan tengok the whole body of baby tapi kena tanya, dan request sendiri . Then dorang set kan app . Tapi kalau colour or 4D ke atas memang p swasta .

oh saya pernah dengar poliklinik az zahra ni. tapi tak pernah buat scan 5d dekat sini lah. maybe boleh google kot tengok review orang lain untuk poliklinik az zahra ampang ni

Klinik az zahra dekat ampang ni okay je so far. kawan saya ada buat scan 5D dekat sini dia kata semua ok and berbaloi sbb harga murah lah jugak tak cekik darah huhuhu

Berbaloi sis serius berbaloi. Poliklinik az zahra ni ada pakej dia nak walk in ke nak appointment. Harga dia tak silap tak sampai RM200 saya pun tak berapa nak ingat

Masa 18weeks sy ada ambil package no5.. Details scan dgn gender scan and hari promotion.. Mmg murah and sonographer pun friendly.. InsyaAllah nti nk buat 5d pulak..

5y trước

O ye ke. Ok nanti saya tanya dulu. Tq ya

Poliklinik az zahra ni okay je sis. Berbaloi pun berbaloi sebab murah jugak harga dia nak buat scan. puas hati lah orang cakap takde menyesal ke apa hahah

saya dulu ada buat scan dekat poliklinik az zaara ampang ni tapi tak ingat berapa listing price dia. tapi dia murah lah berbaloi...dan sangat berpuas hati