Buat detail scan

Mummy2yg ada kt sni ada x pengalaman buat detail scan kt klinik Az zaara Ampang? Dari segi harga, layanan, dngn cara terangkan keadaan baby.. #SeriusTanya #firstmom

3 Các câu trả lời

Sya bru bt detail scan kt klnik iltizam,ampang..doc situ ramah n baik sgt..bole jgk klw nk try situ,kna appointment dlu,hrga pon rm120 je siap bg gmbar dlm fon..dpt jgk tgk muka ank dlm prut.

Awak nak murah layanan baik buat kt sanobee. Buat kt klinik ajwa pun ok , clear je tgk scan tu.

Saya 🙋🏻‍♀️For me it was the best! Semua puas hati. Nothing to complain