Kerisauan

Ada sesiapa mcm sy x masa pregnant keluar darah...cikit². Knp yea.?

8 Các câu trả lời

kalau keluar darah, kena pi klinik terus. nanti dorang scan utk tau keadaan baby. xkesah lah dah bape minggu/bulan. asal darah je, pi klinik. tu yg doc pesan. kita x tau ape jadi kt dalam ni. kalau kita dok pikir2 sendiri, boleh buat risau dan stress. pon x elok utk baby. so, pi klinik/hospital boleh scan. semoga baik2 saje ye

macam saya..low placenta, xleh buat kerja bnyk2 atau buat kerja berat2.. setiap kali darah kne cek doktor, scan keadaan baby..takut effect baby

hi, ini bukan pendapat yaa.. saya pon keluar spotting, hari ke 4 terus jumpa pakar, scan tgok janin tak membesar n tiada heart beat.. #12weeks

Pergi la jumpa doktor sis, jgn nak memandai tanya2 pendapat org lain🙋🏻‍♀️utk keselamatan awak & baby juga🙋🏻‍♀️

4y trước

kan sis. kdg2 pelik dgn dorg ni. knp tk jumpa dr terus instead of tye kat sini..

sy penah, kluar ckit..org ckap period last yg ada saki baki tu yang kluar. bila scan ok je baby. bila ank no 2 dah xkluar dh

sya dah 3 hari keluar darah sikit..gi hospital,doc cek jantung baby cek bukaan last2 doc suru balik juga..sya 36w 5d

Scan tgk keadaan baby mcmmana

pegi la.klinik