Susu snow neo

Hi ada sesiapa guna susu snow untk bby 5m x? OK x, currently ank sy gne enfalac gentle tp sbb mhal n sy pn bru start kja sbb kne bhnti mse bln 5, so ingt nk tkr yg economic skit, susu bdan plak xbrape bnyk, so klo g kja ank mmg kne mnum susu tpung. Mohon share ya pglmn ibu2 semua

1 Trả lời

Ramai yg kata susu snow buat berat badan anak naik . Bagus susu ni utk bayi yg kurg berat badan , tp yg xbagus nya , bila dah besar nanti badan mmg bagak bagak 😅 hee pengalaman dr makcik sy , anak dia dah besar panjang mmg bdn semua bagak bagak .