EDD tahun 2022 April, buku pink, tips dan persediaan.

Ada sesiapa di sini yang due date kelahiran tahun hadapan bulan April? Dah buka buku pink? Apa persediaan untuk baby bakal lahir. Lebih2 lagi musim covid ni. Siapa ada pengalaman boleh kongsikan. Terima kasih.

7 Các câu trả lời

Me due date 2 april 2022🙋🏻‍♀️1st vaksin ambik sbb xtau pregnnt then 2nd vaksin take at 7weeks (Dokter call kata dh boleh ambik)…buku pink tak bukak lg cuma dh dpt date dr kk,persediaan lbh pd kesihatan diri & baby..kurangkn keluar & jmpe org luar skrg bnyk kes ibu mngndung positif & meninggal🙂

3y trước

anak kedua*

hi dear ..me too due 10april2022 hehe ..buku pink buka 8hb nanti InshaAllah..u boleh google untuk barang² baby ..dah boleh beli sikit2 barang baby sebab banyak ..pkp ramai orang pregnant sekarang semua order online kalau lambat terlepas..

3y trước

alhamdullillah alhamdullillah tahniah Puan. MasyaAllah hebatnya Puan. semoga dipermudahkan urusan ya Puan! Sama sama lah kita. 🥰🥰🥰☺️☺️☺️

Jaga diri,makan makanan yg seimbang yg kaya vitamin C..kena sedia fizikal mental sbb musim covid ni semua kne wat sendiri..moga dipermudahkan semua

3y trước

terima kasih mommy 🥰 Insha Allah

Tahniah.bukupink bila da 8w nanti bolee bukak daa n jangan lupa lengkapkan vaksin 🥰

3y trước

terima kasih banyak. Insha Allah 🤍

Saya due date February 2022. Dah ada buku pink. Buka buku masa kandungan 11weeks.

3y trước

alhamdullillah semoga dipermudahkan urusan ya Puan. Insha Allah. terima kasih kerana komen🤍

due date saye 6 April 2022,buka buku pink usia kandungan 8/9 week

3y trước

6april birthday abang long saya😂

Ambil vaksin bila dh 12-33w.

3y trước

Sama-sama