hamil luar rahim tu janin dkt luar rahim.. dkt tiub fallopio kite die duk situ. Klau janin mbesar dan akan pecah tu tu sakit kite, janin pun xpat diselamatkan.

sye bru je dibuang kandungan. SBB mgandung luar rahim. JD tiub belah kanan Sye terpaksa dibuang. 😔

3y trước

sis nak tanya , hamil luar rahim dia jd bengkak ke.perut.kita

ya sy pernah mengalami kandungan luar rahim. Sgt menyakitkan hampir kehilangan nyawa

sy 2x pernah merasa ektopic ni.. sakit dia hanya tuhan yg tahu..😣