Jantina baby

Ada sesiapa boleh teka tak? Sebab jantina pun tak dapat nak tengok, kemudian muka pun dia tutup. 😭😭 Dahla bayar RM140 tapi jantina pun tak dapat detect. Sedih nya.

Jantina baby
28 Các câu trả lời

Doctor ada cakap tak agak2 gender dia apa? Kadang even tak nampak pon doctor boleh agak. Selalu kalau susah nak tengok, girl. Cm saya dulu pon time detail scan tak nampak, doctor suruh jalan2 dulu untuk baby ubah position. Takpelah, dia betul2 nak surprisekan mummy dia tu

3y trước

Ha'ah itu lah. Doctor cakap nanti before 34week, buat lah balik scan jantina untuk reconfirm, sebab saya scan ni 20week tapi masih malu pulak😂

klu buat detail scan 140 tu murah sngt,, kt tmpat sye detail scan standard hrga 180, mujur aritu dpat klinik y 170😅.. anyway nmpk mcm girl. doc ade ckp klu nmpk garisan pnjng mcmtu kt tngah2 biasa girl, sbb klu boy dia punya bird akn trkluar skit. wallahualam🥰

3y trước

heart rate laju eyh? apelah baby nii, malu2 lak diaa😊😊

Fifi, awak boleh tengok dari garisan hitam luar atas perut awak tu..kalau garisan awak panjang dari atas perut sampai kebawah pusat itu baby boy, kalau garisan hitam atas perut awak tu start dari bawah pusat sampai bawah itu baby girl

masa anak sye y no 2 pon sama semua xnampak pastu doc cakap kadang2 klau xnampak anak pempuan sbb pempuan malu2 sikit....tp betul dpt anak pempuan tp jgn berharap lh tu anggaran lh

Rm 140 untuk anak apa salah ye....klu boleh scan sdri xpla... Duit boleh di cari nyawa x boleh diganti... Biasa perempuan tu drp pengalaman..peace..

3y trước

Huhu bukan sedih pasal duit tapi sedih sebab tak nampak jantina, duit memang boleh dicari, tapi yang sekarang ni bukan sebab nyesal duit keluar RM140 ke, atau apa, cuma sedih sebab jantina tak dapat detect. 😅😅

Nampak macam samar tu macam boy..anak saya pun boy nampak macam tu..tapi tak sure pulak kalau girl kan.apapun semoga dipermudahkan urusan sis.

3y trước

Itu lah doctor pun kata nampak macam boy tapi dia tak boleh nak bagitau sebab memang tak nampak langsung. Nak cakap girl pun tak nampak burger.

Saya tuari nak buat 4D tapi baby xnak tunjuk muka. Doc tak caj pun. Dia just caj rm55 utk scan biasa. Sbb baby xnak tunjuk muka huhu

nmpk mcm samar2 . Mcm ada bebird, tkpe nnt try scan lg ye. sy punya gini clean n clear . Anak boy dlu pun clear pistol nye 😂

sy rasa macam baby boy ni sis, sebab nampak benda terkeluar celah tu hehe macam sy punya scan baby macamni lah, boy

kalau poliklinik az zahra ampang, muka xnmpk bleh refund...xpun dia sruh repeat lain..kt situ puas hati scan