gatal pada badan 12w pregnent

ada sape2 yg tahu tak, alergik ke apa kalau badan gatal2, naik bintik merah2, asyik nak garu je hmm

gatal pada badan 12w pregnent
7 Các câu trả lời

Pembawakan tu.. Sy dulu cmtu juga, gatal habis parut mcm kudis,pastu mak sy & makcik² sy ckp keturunan arwah nenek sy mmg mcm tu if pregnant baby boy.. Lps baby kluar, 2 mggu tu hilang terus, and mmg kami y pregnant baby boy semua mcm tu.. Kudis siap mcm zmn budak2 badan penuh parut.. Mgkin juga kebetulan..saja share😊

1y trước

betul lha tuu, sy bhgian peha lengan hbis gatal2, mlm2 tido tgn auto garu2 hmm

Samalah dgn sye... Kat muka... Timbul bintik merah... Ingatkan kena ggt nyamuk.... Bdan je ada sebhgiannye gatal2

sya pernah bgitu Dan sya terus p hospital Dan dokter ambik darah Dan dalam darah positive denggi

sama ngn saya...bdn penuh ngn bintik² merah... sy bru 10week.. kakak ipar ckp hormon tp naseb xgatal

1y trước

jngn garu kak...just usap² je bgi hilang gatal..risau luka pulak...

Klu rasa gatal sgt kulit tu, better minta nasihat doc awk.. doc akan bagi ubat..

1y trước

seelok nya pergi kk ke klinik swasta

sy xalah tp husband yg mcmni. sy tgk dy pun kesian 😌

sy lak naik biji merah atas dada tp x gatal