Mimpi keguguran

Assalamualaikum.. saya nak tanya.. ada sesiapa tahu maksud kalau kite mimpi keguguran tak.. saya da dua kali mimpi tpi situasi yang berbeza 😭😭😭😭😭.. bila terjaga dri mimpi je terus menangis sebab takut. .. nak mintk doakn mimpi tu xde apa2 dan baby saya sihat2 je 😢 #ingintahu

2 Các câu trả lời

pernah mimpi juga tapi masa tu belum tahu pregnant sebab belum check. tapi sekarang dah 8weeks. kena positif je kot tahla 😂

Sy pernah,,mngkin sbb terlalu takut kan smpi termimpi2,,anggap ja mainan tidur,jgn fikir sangat