Perasaan sensitif

Ada sapa2 mcm sg x bila org tegur mula lar air mata nie cpt je nk keluar tp segan nk nangis dpn org baru 21 week

4 Các câu trả lời

Normal.. tp second trimester akan berkurang.. waktu nk masuk 4 bulan akan emotional skit sb roh nk masuk.. tp jgn layankan sgt perasaan. Sb kalau kte sedih baby blh ase

saya pon sama. tapi skrng tak teruk sgt macam masa trimester pertama,time tuuu suami tk dgr apa kita bebel pon dah nangis 😂

normal. org lain². mmg kebanyakkan ibu mengandung lebih sensitif dari biasa

*sy