38w pregnat

Mcm mne nk ajak suami bersme nie.. smua takut nk bersme sbb mse awl2 pregnant hr tu kuar darah.. nie dh lama x bersme.. segan lak nk mintk bersme dgn dia.. nk mintk bersme buknnye ape.. sbb org ckp hujng2 nie bagus bersme dgn suami.. nature induce.

2 Các câu trả lời

tak perlu segan sis, mintak je bersama dengan suami. bagitau dia kalau kerap bersama, lagi mudah dan cepat untuk bersalin. lagipun nanti lagi lama nak tunggu habis pantang 😅

cakap je ng suami. nak bersama sbb hujung2 ni senang buka laluan. tunjuk dia info dekat google ke tiktok