Scan 5wks

Ada sapa sini pengalaman scan 5weeks ++ x nampak kantung lg?normal ke?sbb hari tu g scan doc ckp tak nampak kantung lagi tapi rahim nampak menebal..

58 Các câu trả lời

5 weeks awal lg, normally 12 weeks baru nampak janin. 7 week pun tak nampak janin lagi. Klu nampak pun kecil sgt xberapa nampak.

Masih kecik.. sy scan masa 5 weeks pun xnmpak apa2. 7 weeks baru nmpak kantung... 10 weeks baru nmpak baby dn dgr degupan jantung

normal sis.. sy pon mse scan 5 minggu tk nmpk lagi .. dr ckp dinding rahim tebal lagi.. dalam 7minggu bru nampak baby nya

sy scan 5 week npk kantung je dlm rahim.. doc sruh dtg lg tuk scan... alhamdulillah msuk 8 week npk baby n dgr dgupan jntung

Normal sis..sy hari tu g scan 5w 3d blom nmpak kantung jgk tpi rahim menebal..g scan pulak 8w 5d dah nmpak kantung n baby..

Sy da 5 week. Alhamdulillah.. Da ad kantung... Nnty awk tngu 6 or 7 week.. Cbe scan balik.. Doa bnyk2 ye. Insyallah

Sya p klinik biasa scan atas x npk...3hari lepas tu p klinik pakar scan bawah elok ja kantung bulat nampak

normal sis, sy nmpk kantung pon 6w6d tu pon tak nampak janin lg then repeat scan 10w tak nampak baby dok godek2

sama mcm saya hari tu scan 5mingu.. tidak nampak. alahmdulillah sekarang dh masok 17minggu..

Saya sampai 14weeks baru nampak sebab retrovert uterus. If scan dari atas Scan dari bawah 10weeks baru nampak

5y trước

Sis..sy pun retrovert uterus..scan bwh ms 6w3d..doc kata tak nmpak..so dia kata kandungan tak jadi..huhu..sdih sgt..sis ada tanda2 mengandung tak..sy tak rasa apa2..kembung pun tak rasa...risau sgt...