Scan 5wks

Ada sapa sini pengalaman scan 5weeks ++ x nampak kantung lg?normal ke?sbb hari tu g scan doc ckp tak nampak kantung lagi tapi rahim nampak menebal..

58 Các câu trả lời

Saya sampai ke 7weeks tak nampak mungkin kulit perut tebal doc ckp 😂 Kalau scan dri bawah nampak la.

4y trước

Saya pun sama lewat 2 minggu 2 hari sepatutnya dh 11 weeks tapi scan 8 weeks nak masuk 9weeks dh skrg. Doc ckp persenyawaan lambat. InsyaAllah takda apa apa. Doa banyk banyk

Normal sis.. saya scan 6 weeks pun blum nampak apa2.. 8 weeks baru nampak jantung n ada heart beat

normal. sy 6w baru nmpak denyutan jantung scan dari bawah. kalau scan biasa nampak kantung saja.

Sy prnh scan 5w...x nmpk sgt...doktor suruh tggu lg 2 minggu... InsyaAllah nnt nmpklh

Ok je tu. Sy scan 6w pun blm nmpk kantung. Tp alhamdulillah dh brsalin 6 bln lps. Hehe

xpe sis tggu lagi 3mggu genap 2bulan usia kandungan insha allah nmpk.. 5w baru lagi

Normal I scan 6 week doctor cakap kecil Lagi .. now tunggu another 2 weeks

Sy Alhamdulillah 6week da nmpk kntung dan dlm kntung da ad jntung denyut2

Saya scan 6w4d alhamdulillah dah nampak kantung, janin, heartbeat ❤️

Normal sis. Doc pun pernah cakap dgn saya macam tu.. 😂