list barang ke hospital

ada sapa bersalin kt hospital taiping tak?, kalau ada bole bagitau barang apa je kena bawa utk ibu n baby?, #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

semua hospital saja sist , brg keperluan baby mcm biasa la Pampers , tisu basah, barut , stokin baby topi baby, bedung , baju lengan pendek dan lengan panjang, baju baby 2 ke 3 helai cukup dah X prlu banyak2 , ibu pulak bawa kain betik sehelai , pakaian dalam , pad paling penting jgn di lupa, baju sepasang sahaja untuk pakai masa balik

2y trước

oh okay2x, ingat lain2x, sbb ada stgah hosp. tuh pakai hosp. punya kan, tuh nak confirm.

Sy beli kat shopee.. Mana yg kurang tambah2..

2y trước

saya ada plastik bag mcm ni, tapi yg biasa je la. ingat utk LR letak dlm beg ni, senang misi nak capai. yg lain letak dlm beg besar terus kot. tapi nak tau apa yg penting.