kuning

Ada petua makan minum tuk ibu tak? Petua tuk baby selain jemur kat panas matahari waktu pagi.

2 Các câu trả lời

utk ibu jgn mkn mknn panas mcm halia tu semua.. bby x perlu jmur sgt pn.. kadang x semua bby sesuai dgn uv.. pakai lmpu rumah pn ok.. jgn letak bby kt tempat gelap.. bedung pn hold dlu.. feed bby stiap sejam.. mommy try mkn sngkuang cina, anggur..

5y trước

wc

Sy hr 2 mnm air sengkuang cina..cuba petua yg lain mcm x brp ok..

5y trước

Wc..sy mnm yg dlm tin je