Sharing pengalaman mommy2

Ada pengalaman ka mommy2, dari trimester 1 hingga ke 3 sentiasa berhubungan intim dengan suami? Tiada apa2 masalah dengan kandungan.

15 Các câu trả lời

Sy dh brpa lma xbsama suami.. Sjk2 dri ngndung ank first now ank second jd xde mod nk bsama..9bln blh kira brpa kli je bsama..

Alhamdulillah dr first trimester smpai dah third trimester niyy.. msih bersama ☺️ takde pape masalah..

sy msa first trimester sy elak dlu. 2 3 bru sy kerap. lg bgus klau 3tri tu ekrapkn bg mudahkn bukaan.

Saya trimester 1 bila bersama suami akan bleeding.tgu smpi trimester 2 baru ok.

alhmdulillh, sya dri trimester 1 smpai skrg trimester 3, alhmfulillh tk da ppe