muka berseri-seri

Ada org kata Kalau mengandung anak perempuan Muka berseri-seri Betul ke?

27 Các câu trả lời

Mungkin jg or kebetulan.. Mcm sy anak ptama dlu ramai tgur muka bseri2..tp sy tgok biasa2 aja😅 cuma masa tu sy suka nak solek2..biar drumah nak jg bsolek..skali scan baby boy..kluar pun bby boy..now..preggy yg kdua pun bgtu jg suka nak bsolek2 dh scan n nmpk bby boy..tp xtau laa kluar nanti boy ka girl😅😅😅

Yeke sis,Sy skrng tngah mengandung anak peremppuan tp mse awal2 mngdung hri tu muka sy kusa ,jerawat naik banyk n yg paling ketara sy selekeh 😂😂..Padahal kerja office mase sblm mngdung jgn ckp laa tdung hari2 belit tp skang pakai tudung bawal simpul bawah ..Dah mcm makcik2 dh.hahha

5y trước

Heheheh..Okay laa tu..nnti tngu scan baby boy or girl 😍

Mgkin laaa... Tp kdg kbtulan.. Sy 3 heroes, nk kate kusam tu xla sgt muke, tp biase2 je, tp preggy ank ke 4,rmai org ckp muke beseri, cntik la, itu la ini la, mcm sblm2 ni xcntik je... 😂😂 kluar2, mmg bby girl.. Mgkin btul mgkin kbtuln jgk... Hehehehe

5y trước

Bpe bln dh sis? N ank yg ke brpe? Nk ikat?

Pengalaman sy, mase pregnant baby girl hr tu first trimester sampai last second trimester memang muka hilang seri.naik jerawat, kuliy kusam Sgt. Bila dh masuk third trimester tu baru la Naik seri.muka tetiba jd glowing dan kulit jd lembut dan halus je.

5y trước

Sama dgn sy la tu sis 😂

Pgalaman sy, ank first sy mls sgt, selekeh je .. Pakai bju pun ikot dan je.. tp keluar ank gegirl.. pregnant plak ank kedua sy rjin melawa, seri2 muka, pakaian pun sy cerewet tp keluar ank boy.. hehehe tulaa pgalaman sy sis..

Slalunya brseri tu ank lelaki sbb sblom ni rmai yg puji & tegur nmpak comeyy brseri ja msa preggy tp skrg ni tgh preggy 36 mnggu muka sndiri nmpak comot sbb ttba jeragat byk..rsa cam bby girl sbb seri p kat bby😅

Tunggu la baby keluar nti boy ke girl🤭😆 janji baby sht dan tentu comel... huhu Mcm sy scan x nmpk, kwn² tegur muka knp xmekap😂 tgk alat mekap pn rsa malas je.. dh brsalin keluar girl hehe

Ya betul.. Masa sy mgdung ank pertma muka nmpk bersih je.. Selalu org puji cntik... Sekali bsalin ank permpuan hehhe... Tapi kadang2 x smestinya jg...

Sy 3 kali ank lelaki.. muka bersih, no jerawat.. nk kate berseri2 tu ntah la.. tapi mmg chubby smacam..pipi montel terus.. pic tu 7 thun lpas.. hehehe..

tapi ada jgk yg ckp muka berseri2 ni nak dpat baby boy...klu muka kusam je nak dpat baby girl sbb baby girl tarik seri..hahaha..mitos je rasa ni.

5y trước

Kan Susah nak caya Kadang2 scan pun xleh caya