Buah Tembikai

Ada org ckp jgn makan buah tembikai masa pregnant,sbap xelok..ade yg pulak ckp boleh mkn tembikai..ishh mane 1 nie yea.?? confused laa ?

35 Các câu trả lời

Baru tahu tembikai boleh tambah air ketuban. Terima kasih share info

Kalau was².. makan sikit je sis.. yg lain² pas kat saye.. hihihi😁😁😁...

Boleh je makan. Buah tembikai boleh banyakkan air ketuban. Bagus je

sya plg suka mkn tmbikai msa pregnant, mengurangkn mual loya

Thanx info semua..skrg dah x ragu2 nk mkn tembikai 😊

Buah semua elok cuma kena control ja. Jgn mkn byk byk sgt

Boleh mkn.. Tapi jgn banyak sgt.. Kalau longan ye betul elakkn

5y trước

😂😂😂

lah... betul ke... sy mkn je ..tak tahu ada pantang... omg..

5y trước

btulla kot.. depend pd indvdu...

Sy makan je.. lg lg tembikai susu sedap 😂

5y trước

hehe feberet kite tembikai susu

tembikai boleh tambah air ketuban.