Makan kicap anak jadi gelap ke?

Ada orang cakap bila makan yg ada kicap ni anak jadi gelap? Boleh caye ke? Boleh kongsi pengalaman mummies? ?

46 Các câu trả lời

Semasa akak hamil anak sulu, mengidam air kopi O...... Tak juga anak akak gelap, kulit langsat ada lerrr😆tak semestinya lah sis...

Xpercaya ni. Msa mngandung anak slung pn dri xmkan kcap smpai mngidap tlur goreng ltak kcap... ank putih je☺

Mitos je sis. Warna kulit ikut genetik. Kalau tak ikut mak ayah pun mungkin ikut atok nenek atau moyang

Kulit ikot genetik. Apa pun yg penting ank sihat. Gelap cerah tu belakang cite.

Mitoa. Sy pun selalu mkn kicap. Tp anak kulit cerah jyga, sbb ikut mak ayah dia😅

Sy suka mkn kicap. Alhamdulillah, anak cerah je sbb mak ayah nye kulit cerah

Ikut keturunan juga tu,bkn dari penggunaan kicap yg d gunakan.

Warna kulit berdasarkan genetik bukan warna makanan

Apa kulit parents itulahh kulit ank nnti.. ..

mengarut, jangan percaya. tu semua mitos semata mata