JUS MAMARIAM

Ada orang bagi saya hadiah jus ni. Tapi saya tak berani nak consume sebab beli online kan? So tak sure ingredient and takut bahaya. Ade Ibu yang amalkan or dah pernah tanya doctor? Boleh share?

2 Các câu trả lời

jus mamariam ni org nk ikhtiar hamil ,ibu preggy n ibu pantang boleh consume ,sbb dia ad bahan2 semula jadi .kalo minum time preggy ,boleh maintain hb ,so takde masalah hb low .senang proses bersalin nti .kurangkan keputihan time preggy .

selalunya produk yg valid akan ada list ingredients beserta jumlah gula ke kalori ke utk setiap pengambilan..