x pasti

Ada nampak tak line satu lagi kat situ??

x pasti
34 Các câu trả lời

Ada 2 line tp 1 line samar2. Cuba buat test waktu awal pagi test air kencing pertama pada hari tu klu samar2 jugk tunggu dlm 3@4 hari lps tu test balik. Sebab apa yg sya tau klu naik 2 line walaupun samar2 still dikira positif

cube buat lg skli test.. tp make sure air kencing first bila kite bgun pg.. nmpk samar2 tp dah positive tu..

First baby saya, saya test 6 kali sebab kabur2. Yand 2nd ni, test sekali dah nampak terjag line merah 😁

Nampak ada..kalau x de..dh pasti clear betul...x de langsung samar2 tu..repet balik cek sis..tahniah

Sy mula2 camni la. Kabur2 je. Lpas seminggu buat test lg dahh pekat 2 line. Sekrg dah 37w6d

Cam terlebih urine je tu.. Hmm xpela... Tggu lagi 3 ari check lagi.. Jgn bnyk sgt 3titis je

Ada tu sis.. Saya pun mcmtu aritu.. Cek ptg die terang juga.. Skrg dh selamat bsalin hehe..

Nampak...tapi samar2.... alhamdulillah...moga ad rezeki sisi...try lagi seminggu mesti nmpk

Cuba lagi 3 hari nanti sis..insyaAllah kalau ada rezeki ada tu ♥️♥️♥️

Bersabar dan jangan stress. Insya Allah, doa byk byk, usaha, nanti dtg sendiri