Jantina 16minggu

Ada mommy yg scan nampak mcm ni then berubah jantina jadi girl x? Hari ni genap 16mggu… ke kompem mmg boy?

Jantina 16minggu
24 Các câu trả lời

ala best nya baby tunjuk terus. sy scan 18w dkt kk dengan 23w dkt klinik swasta. dua2 kali scan baby kepit. mak dh ready nk beli baju raya dh ni. 😅 doktor kk ckp kemungkinan baby girl. tp x boleh nk confirm sbb awal lagi mase tu. scan klinik swasta lagi lah dia kepit je.doktor goncang2 pon dia lagi kepit.

5mo trước

sama ar,time scan dy kepit.buat mama dy makin teruja,sy dh dkt 6bulan xbeli brg pape pon lg

Normally atas 20 weeks bru sonographer konfiden nk bgtw jntina baby.. jntina baby x bley brubah.. kdg silap tgk tali pusat nmpk mcm penis.. ape pun nie bkn 1st n last awak scan kn? nant mest scan lg.. klu tiap kali scan, sono ckp jntina yg sme, then btol la tu..

6mo trước

ntah sye x reti tgk..

biasanya klu scan nnt bebird tu mmg pyh sikit nk jd gegirl tp klu gegirl ade kemungkinan juga jd boy.mcm sy dulu scan pakar kta girl 2ari lps tu scan 5d nmpk bebird plk elok je tpacaknya🤣repeat scan 2 mggu lg pun nmpk bebird juga🤣mungkin masa pakar scan tu dia duk kepit poen dia.

6mo trước

Oooo… hrp2 yg ni btul2 bebird die… hehehehe

nak betul2 pasti anak jantina apa, tunggu 25w keatas. terus boleh buat details scan.. sbb dulu sy checkup kat kk, x silap sy 16w keatas masa tu. doktor scan katanya baby boy. lepas tu sy tunggu 25w keatas, scan kat klinik swasta. doktor pun mention baby boy juga.

6mo trước

Tu la… kebetulan smlm scan kat swasta, nampak plak die tnjk… nk tau mommy2 yg anak boboy nmpk sama x… hehehe

biasanya kalau dari awal nmpk bebird mmg sampai ke lahir adalah bebird. Mcm anak sedara sy. Mak dia which is adik sy scan tgk gender dia masa 16w. Mmg nmpk bebird & lahir pun mmg boy

5mo trước

Ameen… hehehehe 🥰🥰

biasa boy mmg da tentu boy. girl je biasa mcm confius sikit. tapi ada kes laa kawan saya scan boy keluar girl. tapi tengok dari scan awak mcm confirm boy. nnti ada scan lgi kann? kalau boy juga confirm la tu boy

6mo trước

Tu la… excited nmpk scan.. hrp2 tu mmg clear boy.. hehehe

Sy pon masa 22w aritu scan nmpk bibird .. xpe la janji sihat jelas cmni la .. cume kakak la sedih igt ade geng diperhujung mama pregnant .. tapi rezeki dia jd anak dara tunggal

5mo trước

Aamiin

Masa saya scan 18w nampak bebird dia mcm gambar awak. Mggu lepas scan lg masa 28w mmg dia tunjuk telur 2 biji dah haaa hahahah insyaallah keluar pun boy awakkk 😆😆😆

6mo trước

Waaaa, ye ke? Sama ek gmbr? Kna g scan lgi ni… mne tau nmpk mcm tu jgk…

apa yang simptom preggy baby boy? almost 16 week belum buat gender scan. mengharap for baby boy. huhu tapi apa pun gender saya terima. asalkan baby sihat, mama sihat!

5mo trước

Xtau jgk ada beza ke x symptoms tu… cuma ske gila masin n nak daging je... paling obvious parent ckp boy sbb nk buah masam, bukan jeruk but really nk masam dari buah… tpi ni nasib je baby nk tnjk…

biasanya klu scan nmpk boy peratus btul tu sgt tinggi. tapi klu scan nmpk girl jgnla pcaye sgt. kdg tu bby kepit bebird tersembunyi nmpk bambam mcm girl 😁

6mo trước

Ye ke? Bleh berhrp la ni..