normal ke kejang ketika berjalan di celah paha . kadang sebelah shj , kadang2 sekali 2 kejang .

ada mommy yg mengalami tak ? #34minggu1hari

2 Các câu trả lời

🙋🏻‍♀️First pregnancy masuk 3rd trim saya kerap kejang. Tengah tido pun boleh terjaga sebab cramping. Saya consult dengan gynae saya. Gynae prescribed some vitamins. Lepas tu dah kurang. Lepas bersalin tak kejang dah. Checkup nanti awak consult la dengan doktor awak.

I masuk 36w ada rasa mcm tu. Skrg dh 37w. Tapi kadang je. Kalau jadi mcm tu terus duduk lepastu dia hilang sendiri