Oblique lie

Ada mommies yang dalam ni pernah experience baby oblique lie? Saya dah 37 weeks, baby oblique lie. Ada harapan lagi ke kepala baby nak engage masuk laluan? #bantusharing

2 Các câu trả lời

ada harapan , saya 39w oblique .siang checkup doc refer PAC . sebelum pergi saya pergi jalan dekat pasar , teman mak .. balik saya sujud dalam 5 min 10 min , lepastu usap2 perut .. malam pkul 8 lebih sampai PAC doc cek .. kepala baby dah dekat laluan , n ada bukaan 1 cm. alhamdulillah. doakan saya bersalin normal Dan Selamat semuanya . same goes to you. amin

anyone????