mudah cramp

Ada mommies mula masuk 2nd trimester (lepas 13wks) sini yg mula sakit belakang? Sy dah start cramp perut n mudah sakit belakang. Sbb keja sepenuh masa di ofis, sekarang dah mula letak bantal di belakang tempat duduk..

1 Trả lời

sy 16w..blkng dan bahu sakit sangt...nk dduk kat sofa atau krusi pn letak bntal..tp tetp sakit dan xselesa..mlm nk tido lagi la xselesa..dngn payudara sakit..hari2 sapu mnyak angin kat blkng bdn..