Hi mommies, nak tanya. Skrg saya 13weeks. Dan saya suka minum air ni sbb boleh hilangkan loya.

Ada kesan sampingan ke akan dtg ?

Hi mommies, nak tanya. Skrg saya 13weeks. Dan saya suka minum air ni sbb boleh hilangkan loya.
2 Các câu trả lời

Kesan sampingan tu akan ada kalau sis minum terlalu byk n xminum air putih lgsg..bukan apa, takut nnt gula dlm darah tinggi..sebaiknya,minum cket setakat utk hilangkan mual je..jgn rajin sgt minum air dlm botol ni sis..gula tinggi..cari juice yg fresh atau Marigold pnya..no added sugar tp dia juice extract..kalau terlalu pekat, tambah la air putih..

4y trước

thankyou momi 🤗

blh ja mnum