Pregnant Di Usia 40an

Ada Kengkawan Dkt Sini Pregnant Di Usia 40an. Tak Sangka Dlm Usia 40an Allah Bagi Rezeki. Jarak Jauh Dgn Anak Yg Bongsu. Baru 9 Minggu 2 Hari. Insyallah yg kali ini pun ceaser utk kali yg ke 4. Ada Tak Sama Dengan Saya?

Pregnant Di Usia 40an
21 Các câu trả lời

Congratulations my mum pregnant dlm usia 43. Jangka saya dgn adik 16thn

alhamdulillah...tahniah puan...moga puan n kandungan sihat....

sy umur 44thn..baru 7mggu..risau pun ada

sy pon 41 taun.. 29 minggu..ank ke 6 dri 9 kandungan..

sy blom 40.. baru 38.. tpi ank ke3.. gap 7 thun..

4y trước

Saya pon 38 tp gap lagi jauh...13 thn. EDD InshaAllah bln 3 nnti. Semoga urusan kita dipermudahkan.

Sya 42 sudah35week ansk ke3 jarak dengan anak no2 . 5thun

Alhamdulillah, tahniah. Jaga diri ye puan 😊

saya pun 40thn br 14w

Alhamdulillah.. Tahniah

sy pun 40thn jarak ank 11 thn..