Due Date 8/8/2022

ada ke yg due date same , dah bersalin? sye mengandung anak ketiga ni, takde tanda2 lg Edited: Alhamdulillah, sye dah bersalin 1/8/22 baby keluar 8:28am , berat 3.35kg. Emergency Czer jam 3pagi contraction kuat , buat ctg jantung baby lemah, doktor pecahkan air ketuban tngok baby da berak dalam perut ,bukaan jalan 5cm tapi doktor kata xboleh tunggu da trus emergency czer . day 6 bersalin baru baby balik ke rumah ♥️

5 Các câu trả lời

sama due date sy sis. sy pun belum ada tanda2 lg. harapnya tak overdue